Zelf een feestje geven

Partyverhuur Amersfoort

Feest! Ben je jarig of heb je iets anders te vieren? Dan wil je dit gezellig met vrienden, familie en kennissen doen. Verwacht je een grote groep mensen? Of wil je het wat intiemer houden? Je kunt natuurlijk een zaal huren, maar je kunt ook thuis een feestje geven. Het leven is immers al duur genoeg. Vaak worden dit uiteindelijk de meest onvergetelijke dagen/nachten. Ga jij zelf een feestje geven? Dan wil je natuurlijk knallen! Natuurlijk heb je niet alle benodigdheden in huis. Dus zoek het juiste partyverhuur bedrijf in! Om je daarnaast een beetje op weg te helpen, hebben we in dit artikel een aantal tips voor jou!

Het budget

Hoeveel geld wil jij uitgeven? Wil je het wat kleiner houden? Of ga je het groots aanpakken. Spreek altijd met jezelf een budget af. Haal daar 15% van af, zodat je voor jezelf een veilige buffer hebt. Ga je voor budget? Kijk dan vooral naar de aanbiedingen. Iedere week is er wel een krat bier in de aanbieding en de wijn hoeft ook niet duur te zijn. Daarnaast kan je melden aan de gasten dat ze zelf een fles drinken mee mogen nemen.

Uitnodiging

Een feest begint natuurlijk met een uitnodiging. Ga jij iedereen persoonlijk uitnodigen? Of stuur jij een appje naar de mensen die je wilt uitnodigen? Je kunt natuurlijk ook een bericht plaatsen op facebook. Let dan wel op dat je het bericht niet openbaar zet. Dit ging namelijk enkele jaren geleden faliekant mis.

Eten en drinken

Ga je zelf voor eten en drinken zorgen? Dan kun je natuurlijk lekkere hapjes maken. Van een borrelplank tot zelfgemaakte wraps. Ben je niet zo van het zelf maken? Dan zijn er genoeg bedrijven die je kunnen helpen. Ook in het geval van drinken. Je kunt zelf kratten bier halen, wijn en fris. Hiermee zal 90% al tevreden zijn.

Muziekkeuze

Een feestje zonder muziek? Dat is toch geen feestje hoor ik je denken. De muziekkeuze is misschien wel een van de belangrijkste keuzes op de avond. Zorg voor een goede muzieklijst en voor goede boxen.

Schakel een partyservice bedrijf in

Alles zelf regelen is best lastig. Weet je niet wat je allemaal moet regelen? Schakel dan Westerhuis Verhuurbedrijf in. Van tafels en tafels tot servies en bestek. Zij weten hoe jouw feestje een topfuif wordt.