Wil je eens iets anders? Huur een frietkar voor je feestje

lekkere friet

Wanneer je een groot feest geeft dan is het ook jouw taak om je gasten te voorzien van een hapje. Je kunt dan natuurlijk dure catering inhuren of een drie gangen menu serveren, maar je kunt ook kiezen voor een simpele, tijdloze en gezellige optie: een frietkar.

Frietkar op je bruiloft

Frietjes vind zowat iedereen lekker. Bovendien heeft een frietkar op een feest een gezellig en grappig effect op de sfeer. Vooral wanneer je een chique bruiloft afsluit met een frietkar zul je de gasten erg blij maken.

Op veel feesten hebben er altijd een paar mensen de neiging om teveel te drinken. Op een bruiloft zijn dit er vaak nog wel meer dan een paar. Als je dan je gasten kunt voorzien van een lekkere vette hap zonder al te veel gedoe, dan steel je de show.

snackmobiel

De frietkar als afsluiting

Waar veel mensen bovendien voor kiezen, is om de frietkar in te zetten als afsluiting van de avond. Wanneer iedereen klaar is met dansen, drinken en lol maken dan komt de frietkar. Samen eet je nog een hapje en daarna ga je allemaal op huis aan. Met een volle maag en een leuke avond achter de rug. 

lekkere friet op locatie

Frietkar huren

Frietjes zijn hartstikke populair in Nederland. Daarom kun je gemakkelijk een frietkar huren. Het is doorgaans niet moeilijk om een frietkar te vinden via het internet. Maar je wil natuurlijk wel de allerlekkerste friet. Zoek daarom een frietkar uit die goede recensies heeft van andere mensen die een feest gaven.