Site Overlay

Wees welkom bij Eetcafe De Zwaan

Wanneer wij uit eten gaan, dan verwacht je lekker en smaakvolle gerechten. Bij Eetcafe De Zwaan krijg je dit ook! De koks in de keuken laten je graag de passie van het koken proeven. Samen met de gastheer- en vrouw zullen zij een onbezorgde avond realiseren. De gerechten welke zij bereiden zijn allemaal uniek en zeer smaakvol. Dan nog niet gesproken over de bijpassende wijnen welke zij serveren. Kortom, een bezoekje aan dit restaurant is zeer aan te raden.

Eetcafe De Zwaan

Snel even lunchen of een uitgebreide lunch?

Ook in de middag krijgen wij trek om te lunchen. Een lekker gerecht die je met jouw zakenpartner kunt nuttigen bijvoorbeeld? Ook daarvoor ben je bij Eetcafe De Zwaan zeer zeker aan het juiste adres. Zo heb je hier een “sandwich de Zwaan” beschikbaar. Heerlijk belegd met zalm, kruidenkaas en rucola. Ben jij geen visliefhebber? Ga dan voor een heerlijke boerensandwich! Deze is belegd met vleeswaren waar het water van in de mond loopt.

Een avondje uit!

Eetcafe De Zwaan

Eetcafe De Zwaan vindt het onwijs belangrijk dat jij lekker kunt genieten van de ambiance en het diner. Dit houdt in dat zij er alles aan doen om een avondje uit te bezorgen. De gerechten worden met de hoogste zorg bereidt en de gastheer- vrouw doet er alles aan om het comfortabel en gezellig te maken. Neem gerust een kijkje in de menukaart en ondervindt jouw favoriete gerecht!