Wat zal het worden?

Het is een vroege ochtend. Er staat veel op de planning. Ik moet werken, studeren, boodschappen doen, opruimen en ook nog eens koken. Dat betekent dat het een lange dag wordt. Dus het begon met vroeg mijn bed uit en naar mijn werk gaan. Na een drukke, drukke, drukke werkdag ging ik naar huis en achter mijn laptop zitten om te studeren. Na het studeren ging ik snel naar het winkelcentrum om boodschappen te gaan doen. Daarna terug naar huis en even eten koken. Tijdens het koken ben ik erachter gekomen hoeveel dingen ik was vergeten dus werd het recept een beetje mager. Ik ben maar op gaan ruimen en even snel de was doen. Toen ik eindelijk klaar was en op de bank zat keek ik op mijn telefoon. Hierin zag ik dat mijn broer bijna jarig was.

Hij is zo kieskeurig

Vervolgens moest ik dus een cadeau uitkiezen voor mijn broer. En dat is nogal lastig omdat die al heel veel spullen heeft en hij erg kieskeurig is. Dus ging ik maar is denken wat hij allemaal doet en wat hij leuk en lekker vindt. Zo kwam ik op dat die vaak naar de sportschool gaat. Maar hij heeft al genoeg sportkleding en qua tools weet ik niet wat ik zou moeten kopen. Dus moest ik kijken naar iets anders. Hij houdt van reizen alleen ben ik niet zo rijk om een reis of iets in die richting te betalen.

Top cadeau

Zo kwam ik uiteindelijk op het idee om koffiebonen te kopen. Waarom koffiebonen? Mijn broer is altijd heel kritisch op koffie die ergens wordt geschonken namelijk. Altijd kijkt die naar de kwaliteit en checkt die van alles. Dus ging ik voor een zak koffiebonen. Deze kon ik makkelijk vinden op cafedujour. Het beste deel van de site was nog dat er veel aanbiedingen waren. Op deze manier kon ik meer kopen voor weinig. En als student zijnde die op zich zelf woont is er maar een klein budget natuurlijk. Op de site zijn veel verschillende merken en genoeg keuzen uit zakken, blikken en pakken. Ook staat er op de site allemaal info over het product, de geur, de smaak en nog veel meer. Ik kocht verschillende merken zodat mijn broer kon bepalen welke hij het beste vindt.

Gezellige verjaardag

De dag dat mijn broer jarig was ging ik even langs om hem te feliciteren en zijn cadeau te geven. Hij vond het een te gek cadeau en vond het goeie merken die ik had gegeven. Op deze manier kan hij door met koffie drinken van een goede kwaliteit.