Wat is een koffie tuktuk

Op zoek naar een leuke manier van koffiecatering voor jouw evenement? Wat dacht je van een koffie tuktuk huren. Een koffie tuktuk huren zorgt natuurlijk allereerst voor een leuke aankleding van je evenement. Bij Coffee on Wheels kun je zo’n koffie tuktuk huren. Deze komt met inhoud en met barista. Heb je meer koffiepunten nodig of meer barista’s? Dat valt te overleggen. Met een koffie tuktuk kies je dus voor een unieke catering van je koffie. Dit kan overal in Nederland en zelfs in Vlaams België. Voor ieder soort evenement, zowel formeel als informeel en van iedere grootte.

Kwaliteitskoffie

Wie nadenkt over koffiecatering, wil waarschijnlijk meer bieden aan zijn of haar gasten dan een thermoskan zwarte koffie en een bak met mogelijke toevoegingen. Daarom kies je voor een koffie tuktuk huren. Hiermee heb je namelijk meer opties voor soorten koffie. Een cappuccino is helemaal geen moeite om te zetten vanuit de koffie tuktuk. En de koffie die wordt gebruikt is van hoge kwaliteit. Daarmee doelen we op de koffiebonen. Dat is een goed begin voor echt goede koffie. Maar een goede kop koffie vraagt om meer dan de juiste bonen.

Barista’s

Daar komen de barista’s in het spel. Ze hebben verstand van de bonen en de koffie, maar weten bovenal hoe ze de koffies zetten moeten. Met zo’n barista bij de koffie tuktuk kun je rekenen op een goed gezet kopje koffie. Een barista kan meer dan alleen maar goed koffie serveren. Ze zijn ook gastvriendelijk en kunnen je gasten bijvoorbeeld welkom heten als je dat zou wensen. En ze kunnen je gasten natuurlijk meer vertellen over de koffie, de bonen en de mogelijkheden voor hun volgende kopje koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *