Tips om zelf een kerst high tea te organiseren

Kerst draait om gezellig samen zijn. Meestal gaat dit samen met lekker eten en drinken. De meeste mensen kiezen ervoor om te gaan gourmetten, uit eten of om zelf een 3-gangen diner te serveren. Natuurlijk hartstikke lekker, gezellig en leuk. Maar wil je een keer wat anders? Organiseer je eigen kerst high tea!

Een kerst high-tea is origineel én gezellig

Elk jaar is het lastig om iets origineels te verzinnen om te gaan doen met de kerstdagen. High tea’s zijn tegenwoordig ontzettend populair. Zo vind je in elke stad wel een hip restaurant waarbij je kunt genieten van een high tea. Kijk maar eens op HighTea.nl. Maar veel leuker is om zelf een kerst high tea te organiseren. Hieronder geven we handige tips voor een geslaagde high tea met kerst.

Kies voor winterse thee

Een high tea draait natuurlijk om het drinken van lekkere thee en het genieten van zoetige en hartige hapjes. Voor een kerst high tea kun je het beste kiezen voor een winterse thee, zoals Earl Grey, rooibos of kaneel. Er zijn ontzettend veel soorten thee verkrijgbaar die geschikt zijn voor in de winter. Haal dus lekkere en verrassende soorten thee met winterse melanges in huis.

Houd niet iedereen van thee drinken? Dan mag koffie of frisdrank natuurlijk ook gewoon. Voor koffieliefhebbers is het wel leuk om een speciale koffie te serveren. Bovendien kun je zelfs de high tea omtoveren tot een high beer of high wine.

Lekkere kersthapjes

Voor het organiseren van een high tea is het natuurlijk van belang om inspiratie op te doen voor lekkere, originele hapjes om met kerst te serveren. Er zijn genoeg leuke en lekkere koekjes, taartjes en broodjes die je kunt maken voor een kerst high tea. Heb je geen zin om een high tea te organiseren? Reserveer een high tea bij een leuke locatie in Utrecht, Maastricht, Amsterdam, Groningen, Arnhem, Den Bosch of een andere gezellig stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *