Site Overlay

Tips om lekkere pannenkoeken te maken

Pannenkoekenbeslag maken

Heerlijke pannenkoeken maken,

wie wil dat nou niet?

Je kunt pannenkoeken in verschillende richtingen maken.

Bijvoorbeeld een hartige pannenkoek of een luchtige pannenkoek.

Tips voor het maken van pannenkoekenbeslag.

Je kunt volkorenmeel of gewoon bloem toevoegen,

met drie eieren, een snufje zout en 800 milliliter melk of water toevoegen.

Meng dan tot het beslag goed genoeg is.

Geen klontjes in het beslag.

Klop tot het beslag helemaal luchtig is zonder klontjes.

Als je denkt dat het beslag goed genoeg is om lekkere pannenkoeken te maken,

gooi dan olie of boter in je pan om op te warmen zodat het beslag in je pan komt.

Zo maak je pannenkoekenbeslag.

Tip als je pannenkoeken wilt bakken,

gebruik dan een pannenkoekenpan om de lekkerste pannenkoek te maken.

Ook heel gemakkelijk om je beslag te verdelen.

Bij de meeste toppings is het gemakkelijk om ze eerst in de pan te bakken en dan het beslag toe te voegen.

Denk aan champignons, spek, kaas, ui,

of verschillende soorten groenten die eerst gebakken moeten worden met het beslag.

later kun je altijd nog een extra topping toevoegen die niet gebakken hoeft te worden.

Het beste van pannenkoeken is dat je ze kunt maken zoals jij dat wilt.

Je kunt pannenkoeken dik en dun maken.

Als je pannenkoeken dun maakt is het veel beter en zit je minder vol.

Als je eerste pannenkoek op is,

kun je voor de tweede ronde gaan.

Dan houd je altijd een plekje in je buik vrij voor een pannenkoekendessert.

Denk aan pannenkoeken met ijs en topping naar keuze.

Heerlijke pannenkoeken,

wie zou dit niet willen toch?

Als je te veel hebt gemaakt,

wil je geen pannenkoeken weggooien?

Dan kun je ze altijd in plasticfolie oprollen en in de koelkast bewaren.

Houtbaarheid is maximaal 2 dagen.

Geniet van de pannenkoeken.

pannenkoekenbeslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *