Schitterend Spaans aardewerk

Spaans Keramiek

Een schitterend schaaltje gemaakt van Spaans aardewerk is beter bekend als Spaans Keramiek, in bijna alle gevallen is het met de hand gemaakt en beschilderd. Je ziet direct dat je met een uniek serviesgoed te maken hebt, de vormen zijn niet allemaal identiek wat het juist zo mooi maakt. De glazuurlaag zorgt ervoor dat het schaaltje een mooi glanzend uiterlijk krijgt, er zijn verschillende decoraties waaruit je kunt kiezen. De mooie kommetjes, bakjes en schalen heb je natuurlijk gezien in Spanje bij een tapasbar. Haal de echte sfeer in huis met het mooie servies. 

Populair materiaal

Met Spaans Keramiek wordt eigenlijk gebakken klei bedoeld, het materiaal is erg populair in Spanje om de leukste kommetjes en schaaltjes van te maken. Het servies heeft als voordeel dat het heel goed bestand is tegen warmte, met kou is het wel oppassen want het materiaal kan niet tegen de vrieskou. In Spanje worden er ook leuke bloempotten en hangpotten van gemaakt, op deze manier heb je prachtige combinaties met de kleuren van de bloemen en de potten. Geef je ogen de kost als je in Spanje bent, overal kom je er leuke dingen tegen van keramiek.

Spaans Keramiek

Haal nu ook de sfeer in huis

Wil je ook genieten van de echte Spaanse sferen met Spaans Keramiek, kijk dan in de webshop van alicante.nl en je kunt nu de unieke schaaltjes ook kopen voor thuis. Haal de sfeer op tafel en ga gezellig met vrienden tapas eten, natuurlijk mogen dan de vrolijk gekleurde schaaltjes en kommetjes niet ontbreken op tafel. Je kunt in de shop hele mooie setjes kopen in verschillende kleuren, kies een gepaste kleur die jij mooi vindt om de tafel nog leuker aan te kleden. Naast de kleurrijke schaaltjes zijn er ook mooie olijfolie kannen verkrijgbaar in de webshop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *