Noten bestellen

Tijdens de zomermaanden trekken we er graag op uit. Een stukje weg met de fiets, met de auto richting het bos of een stevige wandeling door de omgeving. Wanneer je gaat genieten van de natuur om je heen is er niks leuker dan tussendoor te genieten van een heerlijke picknick. Door het meenemen van lekkere broodjes, drankjes en andere versnaperingen maak je dagje uit nog leuker.

Met minder geniet je veel meer

Veel mensen denken bij een picknick aan grote tassen of een rieten mand gevuld met allemaal hapjes, bordjes met bestek en verschillende soorten drankjes. Om een leuke picknick te beleven heb je helemaal niet zoveel nodig. Juist wanneer je met minder spullen vertrekt zul je zien dat de beleving vele malen leuker is. Zeker wanneer je naar een plek gaat waar picknick bankjes staan waar je gebruik van kunt maken. Neem gewoon een isolatiefles mee gevuld met thee en een belegd broodje gewikkeld in een papiertje. Dit is meer dan voldoende om te kunnen picknicken.

Welke hapjes neem je mee?

Wanneer je eens lekker wilt picknicken kun je verschillende hapjes meenemen. Zo kun je kiezen voor verschillende broodjes, fruit of gewoon kleine hapjes voor een picknick high-tea. Bestel kleine gebakjes en serveer met een beker koffie of thee. Wanneer je liever hartige hapjes hebt kun je ook een kaasplankje meenemen en genieten met een glaasje wijn. Een picknick hoeft niet altijd standaard te zijn. Je kunt het zo bont maken als je zelf zou willen. 

Picknick bestellen en meenemen

Veel horecaondernemers worden tegenwoordig steeds creatiever en breiden hun aanbod verder uit. Zo kun je in elke stad wel een compleet verzorgde picknick bestellen. Je ontvangt dan een box, mand of doos met allemaal lekkernijen die je kunt meenemen. Zo hoef je zelf niks te bereiden en kun je genieten van al het lekkers. Een brownie box bestellen en deze aanvullen met lekkere hapjes is een mooi voorbeeld hoe simpel het kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *