Ook je koffie van Lavazza bestel je het beste online

Ben jij op zoek naar de kwalitatieve koffie van Lavazza, dan is een online winkel een uitstekende plek om deze te kopen. Aangezien je al weet wat je wilt, is het alleen een kwestie van een keuze maken en bestellen. Online winkels hebben vaak een groot assortiment en dat betekent dat alle verschillende soorten koffie van Lavazza worden aangeboden. Daarbij zijn de prijzen vaak lager en worden er volumekortingen aangeboden waar je geen nee tegen kunt zeggen. Of je nu Lavazza koffie nodig hebt voor thuisgebruik, of voor in de horeca, bij een online winkel vind je vast wat je zoekt.

De koffie van Lavazza

Lavazza is een Italiaans merk, afkomstig uit Turijn. Het bedrijf zelf bestaat al sinds 1885, niet als koffie specialist maar als drogisterij. Het is een familiebedrijf dat er bekend om staat voor het eerst koffiemelanges aan te bieden. Deze koffie van Lavazza melanges bleken zo populair, dat de Lavazza familie zich aan het begin van de twintigste eeuw alleen op koffie ging richten. Nu doen ze dat uiteraard nog steeds en is het bedrijf al in handen van de vierde generatie. Ze staan bekend om hun innovatieve ideeën en er zijn maar weinig grote steden waar je geen Lavazza koffie bar vindt voor een heerlijk kopje espresso.

Een innovatief bedrijf sinds het begin

De koffie van Lavazza staat er sinds de eerste jaren al bekend om bijzonder te zijn. Het begon met het aanbieden van melanges en daarbij waren ze één van de eerste bedrijven die hun koffie verpakt aan hebben geboden. Door het product luchtdicht te verpakken bleef de smaak veel langer goed. Een ander voorbeeld van het innovatieve karakter van Lavazza is dat ze één van de eersten waren om een espressoapparaat met capsules aan te bieden. Dit was de Espresso Point machine die ook nu nog steeds bijzonder populair is.

Een heerlijke espresso

Vandaag de dag is espresso de meest verkochte koffie van Lavazza. Dit is ook het product waar ze zich steeds meer op gaan richten. Hun koffie wordt wereldwijd gezien als één van de beste in Europa. Het is dan ook niet vreemd dat ze om hun thuisland Italië een marktaandeel hebben weten te bemachtigen van 48%. Zoek jij de koffie van Lavazza, dan word je niet teleurgesteld. Je kunt kiezen uit bonen, filterkoffie, pads en cafeïnevrije koffie met een dark of medium branding en uiteenlopende sterktes. De koffie van Lavazza is net zo geliefd onder particulieren als horecagelegenheden.

Koop je koffie online

De beste plek om jouw Lavazza koffie te kopen is online. Daar vind je alle soorten koffie onder één dak en weet je exact wat er tot je beschikking staat. Je navigeert het assortiment door de filters te gebruiken en zo je wensen aan te geven. Nadat je je bestelling geplaatst hebt, heb je je producten snel in huis en kun je direct genieten van een heerlijk kopje koffie. En omdat het de koffie van Lavazza betreft weet je zeker dat deze van uitmuntende kwaliteit zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *