Na een dagje uit lekker uit eten

Restaurant Tilburg

Een dagje uit is altijd gezellig, in de omgeving van Tilburg heb je diverse parken waar je naartoe kunt gaan. Na een dag slenteren verlang je natuurlijk naar een lekkere maaltijd, Grillig Restaurant Tilburg is een gelegenheid waar je keuze kunt maken uit diverse mogelijkheden. Onder het genot van een drankje proef je de lekkerste internationale hapjes, niet zomaar een paar maar keus uit ruim 100 hapjes die stuk voor stuk perfect van kwaliteit zijn. Het restaurant is sfeervol en warm ingericht om het nog gezelliger te maken.

Meerdere concepten onder één dak

Restaurant Tilburg

Je hoeft niet altijd de hele avond te nemen om een goed diner of een lekkere lunch te eten, een snelle hap of avondeten kun je ook op de a la carte kaart kiezen. Wil je wel de hele avond lekker eten en er ook de tijd voor nemen dan is de tapaskaart een uitstekende keuze. De tapas komen uit heel de wereld, heerlijk van smaak en de keuze is enorm. Met meer dan 100 soorten weten we zeker dat je een uitgebreide keuze kunt maken met de hapjes. Ook normale snacks zitten er tussen voor de mensen die niet zo van buitenlandse hapjes houden.

Ook de locatie is ideaal

Restaurant Tilburg

Eten in een restaurant is altijd leuk als deze zich in het centrum bevindt. Restaurant Tilburg ligt midden in het centrum, wil je na een avond uit eten nog even een borrel drinken in een gezellig café dan kun je dit uitstekend doen. Na een dag winkelen in de zomer plof je neer op het terras van het restaurant voor een drankje, daarna een heerlijke maaltijd om je dag winkelen mee af te sluiten.