Meest geschikte barbecue

We zijn sinds half maart terecht gekomen in een lastige situatie. Een situatie die niemand zich had kunnen bedenken. Het coronavirus is verspreid tot een wereldwijde pandemie. Sommige landen verkeren nu in een totale lockdown. Gisteren zijn in Nederland ook de maatregelen flink aangescherpt. Tot 1 juni geen evenementen meer en er worden zelfs boetes uitgedeeld als je met meer dan vier mensen samen bent en niet anderhalve meter afstand bewaard.

Ondanks dat uiteraard niet getreurd. Er wordt door iedereen veel geïmproviseerd om leuke dingen te doen thuis of in de tuin. Soms ook in een nabij gelegen omgeving waar weinig mensen komen. Je kunt wel bijvoorbeeld leuke gerechten klaarmaken met de kamado bbq. De Kamado bbq is een gewilde barbecue bij de echte barbecueliefhebbers. Het is de ideale barbecue voor alle weersomstandigheden en kan dus ook zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden. Daarbij is deze bbq flink in populariteit toegenomen. Het zijn massieve, meestal keramische, barbecues en die zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit zorgt ervoor dat de warmte en vocht goed vastgehouden worden. De barbecue is zowel boven en onder goed afsluitbaar, waardoor je zelf de temperatuur kunt regelen. Hierdoor kan je dus barbecueën op een constante temperatuur.

Het is dus een echte alleskunner. Je kan veel meer dan alleen een stukje vlees grillen. Het is een multifunctioneel apparaat waarmee je op verschillende manieren heerlijke gerechten kunt bereiden. Grillen, koken, bakken, stomen, of slow cooken. Al deze manieren zijn te bewerkstelligen met deze prachtige Kamado grill.

Dus nog even een kort opgesomd waarom je nou een Kamado bbq moet kopen:

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Uitstekende temperatuurregulaties
  • Bereid de lekkerste gerechten met een onovertroffen smaak
  • Multifunctionele barbecue
  • Verbruikt minder houtskool dan traditionele houtskoolbarbecues.

Meer informatie kan je altijd vinden op de website: www.barbecuexxl.nl