Luxe broodjes maken is onze passie

Wil je voor thuis luxe belegde broodjes bestellen? Dan kies je voor de crème de la crème van het broodbeleg. Crazykitchen maakt voor de liefhebbers van smaak gebruik van verse ingrediënten, verschillende broodsoorten en uitdagende combinaties. Speciaal voor hen die op zoek zijn naar meer dan standaard. Het maken van de lekkerste broodjes is voor crazykitchen een echte passie en zijn pas tevreden als jij dit ook bent. 

Wake-up call

Het lekkerste ontbijt bezorgen amsterdam, super snel bij jou aan huis. In Amsterdam begrijpt men dat een hartig ontbijt het beste begin van de dag is. Ongeacht wat de dag brengen zal, een professioneel bereid ontbijt voedt je in stijl. Vergeet vroeg op te staan om een kop koffie te halen. Kijk gewoon naar de ontbijt afdeling van crazykitchen binnen Amsterdam en je wake-up call wordt aan huis bezorgd.

Wat is private dining?

Private dining klinkt heel goed, maar wat houdt private dining precies in? Het is, zoals de naam al zegt, privé dineren. Het houdt dus in dat je gaat dineren bij jou thuis, of op een andere plek naar jouw keuze. Echter, het is niet zomaar dineren. Het diner zal voor jou verzorgd worden door een professionele chef-kok. En dat is niet het enige. Het eten zal namelijk ook voor jou opgediend worden. Zo heb je dus een complete restaurant ervaring, maar dan bij jou thuis. 

Catering op locatie

Met catering op locatie wordt bedoeld dat de cateraar eten, drinken en andere benodigdheden bezorgt op een eigen feestlocatie. Het alternatief is dat je een feestje of evenement houdt in een feestzaal of partycentrum van de cateraar zelf.

Voor een persoonlijk tintje

Je kunt in Amsterdam trouwen in het stadhuis of een van de Stadsloketten. Maar je kunt ook een keuze maken uit een van de vele goedgekeurde trouwlocaties in de stad.

Je kunt bijvoorbeeld trouwen op een boot, in een tram, een molen of kerk. Voor officiele trouwlocaties amsterdam kijk eens op crazykitchen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *