Site Overlay

Het gemak van de OFYR BBQ

Erg veel mensen houden van barbecueën. Zeker in Nederland is het eten van een barbecue populair. Hierdoor zijn er op dit moment een aantal verschillende soorten barbecues te verkrijgen, zoals de gas- en de kolen barbecue. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om een OFYR BBQ te gebruiken. Veel mensen zullen nog nooit van een OFYR BBQ gehoord hebben. Echter zullen er ook veel mensen zijn die al wel eens van deze variant hebben gehoord, maar niet exact weten hoe deze nou eigenlijk werkt. De OFYR barbecue is een bakplaat rondom een vuurschaal. Deze grill techniek wordt ook wel à la plancha genoemd.

OFYR BBQ

OFYR BBQ voor kleine feestjes en voor grote partijen

Een OFYR BBQ is in een aantal verschillende afmetingen te krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om een kookplaat met een diameter van 80 centimeter aan te schaffen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een kookplaat met een diameter van 100 centimeter te krijgen. Allebei de varianten zijn geschikt voor grote groepen. De grootste variant kan groepen tot  wel 50 personen voorzien van de lekkerste gerechten. 

OFYR BBQ

Onderhoud van de bakplaat

Net als bij de traditionele barbecues, is het ook bij de OFYR barbecue van belang dat deze goed onderhouden wordt. Je kunt de bakplaat na het gebruik invetten met wat olie. HIerdoor kun je de bakplaat de volgende keer weer 100% gebruiken.