Heerlijke vruchten

Dadels

Wanneer we het hebben over heerlijke vruchten dan kunnen we niet om dadels heen, het is niet alleen een lekkere vrucht het is ook nog eens een zeer verantwoord tussendoortje. De zoete smaak is herkenbaar, toch zitten er veel mineralen, vezels en vitamines in. Eigenlijk hoor je niet heel veel van de dadel, terwijl het wel een zeer gezonde vrucht is. Je kunt er ook heerlijke andere producten van maken zoals pasta of zalige dadel siroop, deze vind je onder andere in de webshop van yogiyousef.nl. 

Waarom een dadel eten?

Iedereen vindt het lekker om tijdens een avondje televisie kijken op de bank een lekkere snack te eten, echter zijn de meeste lekkere snacks niet goed voor de gezondheid. Een dadel is lekker zoet en lekker, en tegelijkertijd erg goed voor de gezondheid. Een zak chips bijvoorbeeld werk je zo naar binnen, je kunt dan nog makkelijk een andere snack erna nemen. Bij dadels eten heb je wel het gevoel dat je genoeg hebt, dit is ook weer een van de voordelen van het eten ervan. Over vitamines hoef je geen zorgen te hebben, namelijk vitamine A,B,C,E en K vind je in de vrucht.

Dadels

Goed tegen bloedarmoede

Wanneer je last hebt van bloedarmoede is het eten van dadels goed voor je, ook tegen hart en vaatziekten kunnen de vruchten positief werken. Wil je een paar kilo kwijt, begin dan met het eten van de vruchten want er zit heel weinig vet in en ze zijn echt zalig. In veel recepten worden de vruchten ook gebruikt, maar wat is er leuker dan het zelf maken van een dadelpasta of een ander heerlijk recept. In de webshop van yogiyousef.nl kun je heel eenvoudig de lekkerste dadels bestellen die er zijn, van de verse dadels tot vruchten met een laagje heerlijke pure chocolade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *