Genieten tijdens een teamuitje

Business People Summer Beach Sea Holiday Vacation Concept

Een origineel teamuitje vinden is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er heel veel leuke en unieke mogelijkheden. Zo bieden wij bij strandpaviljoen Timboektoe.org heel orinele en leuke teamuitjes op het strand aan de zee. Naast een warm welkom en persoonlijk maar professioneel welkom en bediening.

Het strand is voor een teamuitje bijna niet te overtreffen. Dat weten wij en daar geven wij graag vorm aan. Van een heerlijk volledig verzorgde bbq tot aan de slag met teambuilding aan het prachtige strand. Zo kunnen wij tot ruim 400 mensen kwijt en hebben alle mogelijke faciliteiten in huis om je van een onbezorgde dag te laten genieten.

Kies voor de leukste strandactiviteiten

Het strand is een rijke omgeving als het om de leukste activiteiten gaat. Ook daar kunnen wij tijdens je bedrijfsuitje een unieke en onvergetelijke vorm aan geven. Wat dacht je van lekker blokarten, discgolven, RIB-varen, outdoor lasergamen en er is nog veel meer. Dat wij graag met je willen organiseren. Zodat je aan niets hoeft te denken en alles tot in de puntjes geregeld is voor een origineel teamuitje.

Echt een aanrader!

Dat Timboektoe.org echt een aanrader is kunnen klanten van ons verzekeren. Zo zijn wij op al je wensen ingespeeld en hebben een stralende bediening voor je klaarstaan. Zodat het je op de dag dat het moet gebeuren aan niets gaat ontbreken. 

Of dit nu het eten betreft of een activiteit die je wilt gaan doen. Wij zijn altijd in voor een feestje en uitje en weten precies wat daarvoor nodig is.

Natuurlijk kun je ook combineren en kunnen wij maatwerk beloven. Als je bijvoorbeeld wilt beginnen met een vergadering, lekker eten en daarna nog wil genieten van een feestje. Dat is voor ons geen enkel probleem en wij verzorgen alles dan ook tot in de puntjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *