Eenvoudig een koffiemachine huren voor jouw event

Moet je binnenkort een evenement of feest organiseren en wil je mensen daar graag verse koffie aan kunnen bieden? Dan kun je bij Shake It een heuse koffiemachine huren. Dit zijn machines waarbij je zelf de bonen moet bijvullen, maar die verder heel gemakkelijk te bedienen zijn. Je kunt ervoor kiezen om je gasten deze machine zelf te laten gebruiken, maar doorgaans wordt zo’n apparaat op de bar geplaatst waar werknemers voor de koffie zorgen. Het is een handige manier om koffie op locatie aan te bieden. Goedkoop, eenvoudig te bedienen en afgeleverd klaar voor gebruik.

Koffie op locatie met een heuse koffiebar met barista

Wil je mensen echt een bijzondere kop koffie aan kunnen bieden? Dan kun je in plaats van een koffiemachine huren ook een heuse koffiebar locatie huren. Dit is een complete bar waar een barista de lekkerste kopjes koffie zet voor de gasten van jouw event of feest. Zo’n barista weet bovendien precies hoe je met het melkschuim de mooiste vormpjes in de koffie maakt, wat het een toevoeging maakt voor jouw event. Het is dus een hele originele manier om koffie op locatie aan te kunnen bieden. Overigens kun je die barista ook zonder de koffiebar inhuren. Dit is mogelijk wanneer je zelf al beschikt over de juiste apparatuur en ingrediënten om verse koffie te zetten.

Cocktails, champagne of koffie op locatie

Thee en koffie op locatie is natuurlijk heel erg geschikt voor evenementen en feesten die overdag plaatsvinden. Organiseer je juist in de avond iets? Dan is een bar waar ze bier, wijn en fris serveren misschien een beter idee, of misschien wil je zelfs champagne aan kunnen bieden! Alles is mogelijk bij deze aanbieder. Je kiest zelf het formaat en de uitstraling van de bar, wat er geserveerd moet worden, en of je daar iemand bij wilt inhuren die deze drankjes inschenkt en serveert. Vaak kiezen bedrijven voor een combinatie van een koffiemachine huren met een cocktail- of wijnbar. Zo kunnen mensen kiezen of ze graag koffie/thee of liever iets alcoholisch willen.

Smoothies en juices op locatie

Als laatste kun je ook bij dit bedrijf terecht als je gezonde smoothies of juices wilt serveren op jouw evenement of feest. Dit is bijzonder geschikt voor als je iets gezonds wilt serveren, en minder duur dan een uitgebreide cocktailbar. De juicebar komt uiteraard inclusief ingrediënten voor juices en je betaalt doorgaans achteraf voor het aantal sapjes dat men heeft besteld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *