Een koffiemolen voor versgemalen koffie

Ben je nog steeds tevreden over je filter-koffiezetapparaat? Maar wil je wel een upgrade van de koffie die je gebruikt? Dan is het wellicht tijd om een koffiemolen en een koffiebonen proefpakket te bestellen. Een moderne koffiemolen werkt gewoon op elektriciteit en is goed schoon te maken. Je kunt een koffiemolen bestellen in iedere kleur die je maar wilt. Mooi passend bij je keuken of misschien juist een contrasterende kleur, dat is aan jou. Het grote voordeel van een koffiemolen is dat je je koffiebonen zelf kunt malen. Dit zorgt voor een heerlijke bak koffie. Lekkerder dan koffie te zetten van voorgemalen filterkoffie.

Maar zo'n koffiemolen, dat geeft toch gedoe?

Welnee. Het is een extra stap om koffie te zetten. Maar je hebt het dan wel over de lekkerste koffie die er is. Het is ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een koffiezetapparaat met geïntegreerde bonenmaler. Het aroma dat je dan tegemoet komt is onweerstaanbaar. Je kunt er echt even voor gaan zitten en de meest heerlijke pot koffie maken. Niet alleen jij zal het verschil merken, je gasten ook! Ook maken de bonenmalers van nu lang niet zoveel herrie meer als de bonenmalers van vroeger. Dit komt door de vernieuwde technieken en het gebruik van de beste materialen voor de productie van een bonenmaler.

Welke bonensoort kies je?

Dat is nog even een klusje, om uit te vinden welke koffiebonen het best bij jouw smaak passen. Om hier gemakkelijk en voor niet al te veel geld achter te komen is het wel een idee om een koffiebonen proefpakket te bestellen. Deze proefpakketjes bestaan uit verschillende soorten koffiebonen in kleine hoeveelheden. Je blijft dus niet zitten met een grote voorraad waar je niets mee gaat doen. Proef de verschillende koffiesoorten direct na elkaar of pak iedere ochtend een andere soort koffieboon om te bepalen welke koffiebonen het, voor jou, lekkerste kopje koffie maken.

Welke koffie drink je?

Drink je gewone koffie? Met melk en suiker? Of heb je liever warme melk in je koffie? Maak je er liever een cappuccino van met opgeklopt melkschuim? Of gaat jouw hart sneller kloppen van een espresso? Klein maar fijn, een echte boost voor je dag? Het is maar net wat je wilt. Het is wel fijn om te weten dat je, wat je ook wilt doen om de koffie naar jouw smaak te maken, online kunt bestellen. Van kopjes tot een complete barista uitrusting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *