Een keer wat anders? Probeer dan eens Bintang bier!

bier drinken

Regelmatig ga ik wel eens wat drinken met een aantal vrienden van me. Vaak ga ik dan voor het standaard biertje. Niet alleen vind ik op zijn tijd een lekker koud biertje wel lekker, mijn vrienden drinken het ook vaak. Daarnaast weet ik ook niet goed wat ik op een biertje na zou kunnen bestellen. Natuurlijk wil ik best wel eens wat nieuws proberen, maar vaak weet ik tijdens het bestellen niet zo snel wat dus ga ik alsnog voor een standaard biertje. Maar nu Bintang bier tegengekomen op een kaart. Ik had er nog niet eerder wat over gehoord maar omdat ik eens wat anders wou proberen had ik het gewoon maar eens besteld. En het beviel me echt hartstikke goed. 

proosten met vrienden

Wat is er zo speciaal aan dit bier?

Voor oorsprong komt dit bier uit Indonesië. Het heeft een lichte hop en moutsmaak en hierdoor is het niet alleen makkelijk weg te drinken, het is ook nog een lekker verfrissend. Het is dus een ideaal biertje om op een warme zomerdag te bestellen wanneer je aan wat verfrissing toe bent. In Indonesië is dit een van de bekendste biermerken. Het wordt al sinds 1929 gebrouwen en is niet alleen bekend in Indonesië, ook op omringende landen en eilanden, zoals Bali, is het een populaire biersoort. Tegenwoordig wordt deze biersoort nog steeds in Indonesië gebrouwen en begint het ook hier populairder te worden. Ben je ook benieuwd geworden naar dit bier? Bestel dan eens een verfrissend Bintang bier en laat je verrassen.

nieuwe soort bier