Bubbels zonder alcohol

alcoholvrije champagne

Voorheen was het de normaalste zaak van de wereld als je alcohol dronk op een feestje, tegenwoordig is het steeds meer in als je het niet drinkt. Mensen rijden auto of willen helder blijven op een feest, maar de smaak van alcoholvrije dranken is ook sterk verbeterd in vergelijking met voorheen. Drink je alcoholvrije champagne dan heeft de champagne dezelfde eigenschappen als champagne met alcohol, de bubbels zijn er ook zodat je het idee hebt dat je gewone champagne aan het drinken bent.

Heerlijk koel serveren

Het is natuurlijk heerlijk als je de alcoholvrije champagne lekker koel serveert, de beste temperatuur om dit te doen is tussen de 4 en 8 graden. Op deze temperatuur profiteer je het meeste van het verfrissende effect wat de champagne geeft, probeer de wijn niet maandenlang in de koelkastdeur neer te zetten. Een koele donkere plek zoals een kelder is de perfecte plaats om de champagne te bewaren, wil je de champagne drinken omdat er iets te vieren is, plaats de fles een dag in de koelkast voordat je hem gaat drinken. 

Nauwelijks van echt te onderscheiden

Vroeger was er duidelijk te proeven en te zien wat alcoholvrije champagne was en welke champagne alcohol bevatte, tegenwoordig is dit gelukkig niet meer aan de orde. De dranken van alcoholfreedrinks.nl zijn net zo lekker als de dranken met alcohol, en hebben ook dezelfde eigenschappen. Je hebt dus geen enkele reden meer om nog langer alcohol te drinken, kijk rustig rond in de webshop en kies je favoriete alcoholvrije drank om van te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *