Blikken om je producten, goederen of voorraad in te bewaren

Blikken

Blikken gaan over het algemeen jaren lang mee, het wordt dan ook als ideaal relatiegeschenk gezien. Je kunt er goed dingen in bewaren, zoals snoep of koek, het blijft langer houdbaar en de smaak blijft beter bewaard wanneer het product wordt opgeslagen in een blik.

Waar kan je een voorraadblik voor gebruiken?

De voorraadblikken kan je gebruiken om producten of goederen in op te slaan, bijvoorbeeld koekjes of snoepjes. Er zijn heel veel verschillende soorten blikken, zo heeft een koekblik een andere vorm dan een blik voor dropjes. De blikken zijn er in heel veel soorten en maten, zoals rond, vierkant en rechthoekig.  Een voordeel van een voorraadblik is dat die heel lang mee gaat en een lange levensduur heeft. Een blik kan meerdere keren worden gevuld en kan dus heel lang in de keuken of op de tafel staan.

Voorraadblikken zijn heel duurzaam, dat betekent dat ze lang mee gaan en jarenlang effect hebben. Wanneer er een blik is gepersonaliseerd is dit hele goede reclame voor het bedrijf wat op het blik staat. De bedrijfsnaam zal jaren lang in keukens van klanten of medewerkers te vinden zijn.

Personalisatie mogelijkheden van blikken

Een voorraadblik kan ook gebruikt worden als promotiemiddel. Bij ons is het een optie om het blik te laten bedrukken. De opties voor het bedrukken verschillen per blik, bij de een kan bijvoorbeeld heel het deksel worden bedrukt en bij de ander heel de zijkant. Je kunt zelf het ontwerp maken voor het blik, maar je kan het ook uitbesteden aan ons. De grafische afdeling helpt je graag met het maken van een perfect ontwerp wat past bij jouw bedrijf.

Vulling van de blikken

Producten in een voorraadblik blijven langer houdbaar en de smaak blijft beter bewaard. Je kunt er bij ons voor kiezen om de blikken leeg te bestellen, maar er is ook een mogelijkheid dat wij de blikken voor je vullen met bijvoorbeeld dropjes, snoepjes of koekjes. Vraag voor de vulling een offerte aan, dan kunnen we kijken wat de meest geschikte vulling is voor jouw blikken.