4 Redenen voor het inhuren van catering

catering

Een verloving, afstuderen aan een opleiding, een 50-jarige verjaardag of een promotie: het zijn slechts enkele voorbeelden van vele gelegenheden die vragen om een feestje! Ben jij van plan om binnenkort ook een spetterend feest te geven? Dan moet er een hoop geregeld worden; van de partytent huren tot aan keuzes maken voor de drankjes. Om het jezelf iets makkelijker te maken, kun je kiezen voor het inhuren van een cateringbedrijf. In dit artikel geven we je 4 redenen waarom dit een goed idee is! 

  1. Gegarandeerd een feestje om te smullen

Een cateraar is natuurlijk opgeleid voor het werk wat hij of zij doet, namelijk het verzorgen van heerlijke hapjes, buffetten, verjaardagstaarten of gebakjes. Wanneer je een cateraar inhuurt, verzeker je jezelf en al je gasten van een avond genieten van culinaire hoogstandjes. Of dit nou een diner of lopend buffet is, of zelfs een walking dinner: je weet zeker dat jij en je gasten de hele avond genieten van gepaste culinaire heerlijkheden

  1. Het scheelt je enorm veel tijd 

Je wilt natuurlijk dat jouw gasten een heerlijke avond hebben. Dat betekent dat je jezelf – tenzij je een geboren keukenprinses bent – waarschijnlijk de hele dag en avond in het zweet werkt om de gekozen hapjes of gerechten lekker klaar te maken en mooi uit te serveren. Bespaar jezelf de tijd! De tijd die je namelijk in de keuken besteedt, kun je ook gebruiken voor het ophangen van spetterende versieringen, het opzetten van de partytent of het ontvangen van je gasten wanneer het feest aanvangt. 

  1. Geen last van keukenstress

Het kan een behoorlijke opgave zijn om voor jouw gasten te zorgen voor leuke, feestelijke en vooral lekkere hapjes of gerechtjes. Niet iedereen houdt van koken of bakken en de gedachte dat dit wel nodig is voor een geslaagd feest kan voor sommigen best stressvol zijn. Je kunt er daarom voor kiezen om een cateraar in te huren. Zo bespaar je jezelf de stress en tijd die je moet besteden aan het uitkiezen en klaarmaken van geschikte traktaties en kun je ten minste genieten van het feest! 

catering

 

  1. Alles volledig verzorgd 

Wil je je gasten laten genieten van een heerlijke zomerbarbecue? Geweldig idee! Maar het kan lastig zijn om 40 borden, glazen en genoeg bestek te regelen. En plastic bordjes en bestek zijn ook niet altijd een groot succes. Een cateraar neemt ook deze zorgen weg door hiervoor te zorgen. Naast een heerlijke barbecue wordt er ook gezorgd voor al het eetgerei of andere benodigdheden. Helemaal niet erg dus, wanneer jij maar zes borden in huis hebt. 

Het allerfijnste aan het inhuren van een cateraar is natuurlijk eigenlijk dat je, naast een goed verzorgde avond, niet zelf de keuken hoeft op te ruimen of de afwas hoeft te doen. De cateraar neemt namelijk alles zelf weer mee: glazen, borden, bestek, schalen, noem maar op. Zo hoef je de dag erna dus nog maar weinig zelf op te ruimen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *