4 gelegenheden om een drankcadeau te geven!

  1. Bij een etentje

Een etentje is bij uitstek de juiste gelegenheid voor een drankgeschenk. Fijn dat je op zo’n avond zelf niet hoeft te koken, maar uiteraard is het wel zo netjes om een klein geschenk mee te nemen voor de gastheer of gastvrouw. Een fles wijn is een prachtig cadeau, omdat hij, indien gewenst, meteen dezelfde avond nog genuttigd kan worden. Wanneer je zorgt dat je op de hoogte bent van de smaak van de ontvanger, wordt het cadeau alsnog persoonlijk. 

  1. Op een verjaardag 

Heb je een verjaardagsfeestje waarvan je de jarige niet zo goed kent? Dan is een drankcadeau het perfecte geschenk om te geven. Denk aan een lekkere fles wijn – altijd goed – of, wanneer je de persoon misschien net wat beter kent, een fles van zijn of haar favoriete drank. Zeker wanneer je net wat meer wilt uitpakken of ruimte hebt in je budget is een fles lekkere gin of heerlijke whisky een ontzettend stijlvol en veelzijdig cadeau. Heerlijk om te drinken als aperitief, maar ook in cocktails of in een lekker gerecht. Zeker als je weet dat de ontvanger ervan kan genieten zul je iemand erg blij maken. Het is een cadeau waar men doorgaans nog lang van geniet! 

  1. Bij een bruiloft

Er is geen gelegenheid die nog feestelijker is dan een bruiloft. En wat kun je dan beter geven dan een fles heerlijke champagne? Een champagne geschenk is op zichzelf al feestelijk genoeg, maar je kunt nog grootser uitpakken door de fles te laten graveren of een mooi opschrift te geven. Zo maak je er een persoonlijk en zeer feestelijk cadeau van waar de ontvangers zeker van zullen genieten, omdat het hen herinnert aan de mooiste dag van hun leven. 

  1. Als relatiegeschenk

Jazeker, ook bij een relatiegeschenk kun je kiezen voor een drankcadeau. Met relatiegeschenken kun je laten zien hoezeer je bepaalde zakelijke relaties waardeert, maar je creëert er ook mond-op-mond reclame mee en het versterkt de merkherkenning. Je kunt er namelijk voor kiezen om de fles te laten graveren of bedrukken met je bedrijfsnaam. Ook wanneer je een overeenkomst feestelijk wilt bezegelen kan dit erg goed met een drankgeschenk. 

Uitpakken met een geschenkset

Er is ruime keuze als het gaat om het geven van een drankcadeau en er is voor iedere ontvanger wel een geschikte fles te vinden. Als je echt uit wilt pakken kun je ook kiezen voor mooie geschenksets, waarbij een fles drank vaak gecombineerd wordt met mooie glazen. Twijfel je? Met een fles rode wijn zit je eigenlijk altijd goed. Veel plezier met geven!   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *